Instagram
   
Aktualnosti
  

Cibalia Airsoft Expo 2018

14.07.2018 - 15.07.2018
Cibalia Airsoft Expo 2018 je ambiciozan projekt na kojemu zajedno rade svi članovi Airsoft udruge Krpelji Vinkovci. Vjerujemo kako će ovaj događaj zauzeti mjesto u kalendaru događanja u Republici Hrvatskoj tako i u regiji, te jedog dana dobiti međunarodni karatker. Već smo neko vrijeme u fazi planiranja, tako da vas možemo upoznati sa nekim početnim detaljima.
 
Cibalia Airsoft Expo 2018 ne bi bio samo sajam za izlagače airsoft opreme, već bi ujedinio razne airsoft aktivnosti pod jedan veliki događaj. Cibalia Airsoft Expo 2018 zapravo povezuje različite događaje koji se odvijaju istodobno, dajući airsofterima iz raznih dijelova Republike Hrvatske i regije izbor u kojoj će aktivnosti zajedno sa svojim airsoft timom ili samostalno sudjelovati.
Cibalia Airsoft Expo 2018 će se odvijati u Vinkovcima i to airsoft sajam i airsoft tribina, dok će se airsoft taktičko streljaštvo i jednodnevni MILSIM (millitary simulation – vojna simulacija) susret održati na prostoru Pikovog Stana i Sopota nedaleko Vinkovaca. Program donosimo u nastavku:
 
Subota 14. srpnja 2018.
 
 08,00 – 14,00 sati – Pješačka zona
 
• AIRSOFT SAJAM – izlagači taktičke opreme i gosti odnosno airsoft udruge iz Republike Hrvatske, zemalja u okruženju i EU izlažu svoju opremu koja se koristi u ovom hobiju
 
 13,00 – 15,00 sati – Županijska viječnica
 
• AIRSOFT TRIBINA – multimedijalna prezentacije „Airsoft više od igre“ kojom se želi upoznati sudionike i goste poput državne, regionalne i lokalne samouprave, civilne i nevladine organizacije i dr. sa ovim hobijem.
 
 16,00 do 20,00 sati – Pikov Stan, Vinkovci
 
• AIRSOFT TAKTIČKO STRELJAŠTVO – praktično streljaštvo tzv. IPSC (International Practical Shooting Confederation), atraktivan i dinamičan sport kod kojega do izražaja dolaze preciznost, brzina, snaga i koordinacija pokreta natjecatelja sa gađanjem u propisane papirnate i metalne mete (statične i pokretne) iz pištolja ili puške.
 
 20,00 do 00,00 sati – Pikov Stan, Vinkovci
 
• GRILL PARTY – okupljanje sudionika na prostoru sportsko rekreativnog predjela “Sopot”, točnije na Pikovom Stanu nedaleko od Vinkovaca koje je vezano na nedjeljni jednodnevni milsim susret.
 
Nedjelja 15. srpnja 2018.
 
 08,00 – 16,00 sati Pikov Stan, Vinkovci
 
• JEDNODNEVNI MILSIM SUSRET – tip airsoft igre koji preferira “realnost” , a često ga odlikuje veći broj igrača i veći tereni, a cilj takvih okupljanja je promicanje airsofta kao hobija, zdravog života povezanih s raznim oblicima timske igre, zabave i rekreacije na otvorenom.
Povratak na listu