Instagram
   
Aktualnosti
  

Stand up komedija "Pozadina s pečatom"

17.10.2020

u subotu, 17.listopada u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u 20:00 sati održati će se stand up komedija "POZADINA S PEČATOM"u izvedbi Duške Mušić, kniževnice i komičarke iz Ploča.

Ona je Duška Mušić, ima više od 60 god., više od 100 kila i dopušteni minus u banci iskorišten do zadnje lipe. Osim ovih osnovnih karakteristika u njenom životopisu, možemo dodati da piše knjige, promovira ih po svijetu (to su uglavnom kratke duhovite erotske crtice), do sada je imala više od 200 nastupa i od nedavno je i komičarka... i to ne bilo kakva nego prava, otmjena, odmjerena i debela stand up komičarka.
“Ne prestaju se želje ostvarivati zbog godina, nego radi toga što prestanete željeti. Na svoj šezdeseti napisala sam deset želja koje bih do sedamdesete trebala ostvariti. Zacrtala ih i sanjala, većinu njih do sada ostvarila. Nedavno sam razmišljala smije li se promijeniti želja, precrtati stara i umjesto nje napisati neka nova, jača, snažnija. Naravno da smijem. Ja mogu sve što hoću, i hoću sve što srce poželi.

Eto, tako je nastala njena prva stand up komedija „Pozadina s pečatom“ - priča o sretnoj ženi!

Cijena ulaznice: pretprodaja 35 kn / na dan izvedbe 40 kn / za grupe i “prijatelje kazališta” 30 kn

 


 

Povratak na listu