Instagram
   
Aktualnosti
  

6. Forum obiteljskog smještaja

09.03.2020 - 28.03.2020
Pozivamo vas na 6. Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Ovogodišnji FOS dolazi u Pazin te će se održati 27. - 28. 3. 2020. u Spomen domu Pazin.
 
Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan pored institucionalnih tema kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu i predstavljanje jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak održati će se i dva panela. Tema prvog panela je „Sprječavanje neregistriranog pružanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu“ na kojem očekujemo predstavnike ministarstva turizma, turističke inspekcije i predstavnika booking platforme, dok će tema drugog panela biti „Tajna uspješnih iznajmljivača“ na kojem će sudjelovati prošlogodišnji dobitnici priznanja hrvatskih i europskih nagrada za najbolji obiteljski smještaj.
 
Posebno izdvajamo uvijek aktualno porezno savjetovanje o poreznim obvezama pružatelja smještaja u domaćinstvu.
 
Drugi dan u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s putničkim agencijama i zanimljivo predavanje o tome kako ponuda aktivnih oblika turizam može pomoći povećanju booking u destinaciji. Također možete poslušati zanimljiva predavanja o destinacijskom marketingu i kako se prilagoditi novim turističkim trendovima. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i izradi vizualne šetnje (fotografiranje 360°) i važnosti vlastite web stranice u on line oglašavanju vašeg objekta.
 
Za vas smo pripremili i B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.
 
Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte – dođite i uspješno započnite turističku godinu.
 
Više informacija kao i sam program događanja možete vidjeti na web stranici Foruma (https://fos.hgk.hr/forum/6-nacionalni-forum-obiteljskog-smjestaja/)
 
Napominjemo da je sudjelovanje na FOS-u besplatno, a online prijave otvorene su do popunjenja i dostupne putem linka https://fos.hgk.hr/fos-prijava-2020/
 
Veselimo se vašem dolasku!
 
 
Izvor: https://fos.hgk.hr/
Povratak na listu