Instagram
   
Aktualnosti
  

Dani hrvatskog turizma u Slavoniji (2. - 5. listopada 2019.)

11.09.2019 - 31.10.2019
Ovim putem vam  najavljujemo još jedne Dane hrvatskog turizma koji će se ove godine održati u razdoblju od 2. do 5. listopada na području Slavonije.
Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru. 
 
 
Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci dok će se završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održati u Osijeku na Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati.
Dani hrvatskog turizma (DHT) tradicionalni su susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.
 
Tijekom događanja bit će održan susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske na Okruglom stolu i 19. hrvatski turistički forum pod nazivom „Financiranje održivog razvoja turizma“ kao i bogati prezentacijski programi u okviru kojih će se regija Slavonija predstaviti u najboljem svijetlu. 
 
Program ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma možete vidjeti ovdje, a više detalja možete pronaći i na web stranici Hrvatske turističke zajednice.
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi, a prijavu možete izvršiti putem online obrasca na stranici Ministarstva turizma. Preporučamo da po uplati kotizacije, a radi ograničenih smještajnih kapaciteta, što prije osigurate smještaj.
 
Osim službenog dijela programa, tu su i bogati popratni sadržaji.
 
 
Povratak na listu