Instagram
   
Aktualnosti
  

"Event Bees" u Vinkovcima

23.10.2017 - 31.10.2017

U tijeku je međunarodna razmjena mladih Event Bees, koju organizira Life Potential organizacija, a održava se u Hostelu Plus u Vinkovcima od 23.-30.10 2017.

 
'Event Bees' je razmjena mladih koja će kroz neformalno učenje, kreativnost, timski rad, event management, multikulturalni dijalog i dijeljenje iskustva u 7 dana okupiti 30 mladih ljudi iz 5 europskih zemalja: Češke, Finske, Latvije, Mađarske i Hrvatske.
 
Projekt je financiran od Europske unije i njime se mlade želi osnažiti za preuzimanje odgovornosti za integraciju u društvo koristeći event management kao alat, pružiti im znanja, vještine event managementa i pregled migracijskih procesa u EU, problema i prepreka s kojima se migranti suočavaju.
 
U sklopu projekta održat će se i pub quiz, gdje će sudionici na zanimljiv način prezentirati svoje zemlje. Pub quiz će se održati u četvrtak 26.10.2017. od 19h u Caffe baru Papermint, u Osijeku.
 
Life Potential je neprofitna organizacija za kreativna rješenja u području osobnog i timskog razvoja. Udruga organizira i provodi brojne društvene projekte i projekte za mlade u okviru Europske unije i hrvatskih državnih subvencija. Cilj udruge je kreiranje pozitivnih društvenih promjena u zajednici, pomaganje mladim ljudima da razviju svoje vještine i socijalnu uključenost.
 
Povratak na listu