Instagram
   
Aktualnosti
  

InBook (21.- 30. kolovoza 2017.)

03.08.2017 - 31.08.2017

InBook je književna i šire kulturna manifestacija nastala inicijativom mladih vinkovačkih studentica 2015. godine čijoj jedinstvenosti doprinosi njezina mlada pokretačka snaga, kao i ciljana publika kojoj je manifestacija u prvom redu namijenjena - mladež.

Ovogodišnje, treće će se izdanje InBooka održati u dvorištu Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci te u suradnji s njome, i to od 21. do 30. kolovoza s pet večeri zanimljivih sadržaja! 
Organizatorice su za posjetitelje pripremile razgovore s književnicima i stručnjacima iz polja znanosti o književnosti, filmu i kazalištu, večer poezije i kratke priče, književni kviz, dramsku večer, projekciju filma te glazbenu svirku. Ovogodišnje izdanje InBooka organiziraju mlade vinkovačke studentice Mia Filipov i Martina Ivanko uz podršku Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci, Ministarstva kulture Republike Hrvatske te Učilišta Cibalae.
 
 
PROGRAM
 
1. DAN (21. 8. - ponedjeljak)
19 h - Otvaranje InBooka, uvodna riječ ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci Emilije Pezer i organizatorica Mije Filipov i Martine Ivanko
Dramska večer s Kazalištem „Mika Živković“ ( "Otrov" Joze Ivakića, "Bratimke" Ivana Kozarca i "Mani Gotovac" Marka Sabljakovića)
 
2. DAN (23. 8. - srijeda)
19 h - Književna večer s Brankom Čegecom i Delimirom Rešickim
 
3. DAN (25. 8. - petak)
20 h - Večer poezije i kratke priče
Glazbeni gosti: Boško Pešić i Marina Soldo
 
4. DAN (28. 8. - ponedjeljak)
19 h - Književna večer s Ivanom Trojanom
Književni kviz
 
5. DAN (30. 8. - srijeda)
19 h - Književna večer s Helenom Sablić Tomić
Projekcija filma "Bogdan Mesinger: Traganje za obiteljskim 
vrijednostima"
Zatvaranje InBooka 2017
Povratak na listu