Instagram
   
Aktualnosti
  

Javni poziv volonterima

10.04.2017

JAVNI POZIV VOLONTERIMA

na V. Rimskim danima

 

I. UVODNE NAPOMENE

            Turistička zajednica grada Vinkovaca kao neprofitna organizacija objavljuje Javni poziv sukladno zakonskim odredbama i Zakonu o volontiranju. Predmet Javnog poziva je izbor volontera koji će sudjelovati u provedbi programa manifestacije i popratnih sadržaja (logističkim zadacima) na  „V. Rimskim danima“ koji se održavaju 26. i 27. svibnja 2017. godine u Vinkovcima.  

II.  KORISNICI

             Poziv se odnosi na sve zainteresirane punoljetne osobe koje žele pomoći u provedbi programa manifestacije. Sudjelovanje je omogućeno i maloljetnim osobama (15-18 godina) uz potpisanu suglasnost roditelja.

                        III. PROCES PRIJAVE I POTREBNA DOKUMENTACIJA           

             Proces prijave obuhvaća:

  1. kratko motivacijsko pismo ( Zašto želiš biti dio našega time? Imaš li prethodno iskustvo u volontiranju?) – max. 1 stranica,
  2. životopis.

                         IV. ROKOVI           

            Javni poziv je od dana objave na službenoj web stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se Turističkoj zajednici grada Vinkovaca osobno, mailom: info@tz-vinkovci.hr ili poštom od dana objave na web stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca do najkasnije 10. svibnja 2017. godine na adresu:

 

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VINKOVACA

Trg bana Josipa Šokčevića 4

32 100 Vinkovci

Izbor volontera

 

                        V. INFORMACIJE

              Turistička zajednica grada Vinkovaca kao neprofitna organizacija nije u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će volonterima biti osiguran topli obrok za vrijeme trajanja događaja. Isto tako, prema Zakonu o volontiranju, Turistička zajednica grada Vinkovaca će potpisati Ugovor o volontiranju s volonterima te im izdati potvrdu o volontiranju.

 

Obećavamo dobru zabavu i druženje, stjecanje novih vještina i ostvarivanje novih kontakta u Hrvatskoj i inozemstvu te upoznavanje divnih ljudi i povijesti grada Vinkovaca.

Veselimo se druženju s Vama!

Povratak na listu