Instagram
   
Aktualnosti
  

Javni poziv volonterima na 52. Vinkovačkim jesenima

31.07.2017 - 29.09.2017

Turistička zajednica grada Vinkovaca je objavila Javni poziv volonterima na 52. Vinkovačkim jesenima koje se održavaju od 8. do 17. rujna 2017. godine.

                                                   
 
                                                         JAVNI POZIV VOLONTERIMA
                                                           na 52. Vinkovačkim jesenima
 
 
I. UVODNE NAPOMENE
 
Turistička zajednica grada Vinkovaca kao neprofitna organizacija objavljuje Javni poziv sukladno zakonskim odredbama i Zakonu o volontiranju. Predmet Javnog poziva je izbor volontera koji će sudjelovati u pripremi i provedbi programa manifestacije i popratnih sadržaja (logističkim zadacima) na  „52. Vinkovačkim jesenima“ koji se održavaju 8. do 17. rujna 2017. godine u Vinkovcima.  
 
II. KORISNICI 
 
Poziv se odnosi na sve zainteresirane punoljetne osobe koje žele pomoći u provedbi programa manifestacije. Sudjelovanje je omogućeno i maloljetnim osobama (15-18 godina) uz potpisanu suglasnost roditelja.
 
III. PROCES PRIJAVE I POTREBNA DOKUMENTACIJA
 
             Proces prijave obuhvaća:
 
1. kratko motivacijsko pismo ( Zašto želiš biti dio našega time? Imaš li prethodno iskustvo u volontiranju?) – max. 1 stranica,
2. životopis.
             
 
IV. ROKOVI
 
Javni poziv je otvoren od dana objave na službenoj web stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se Turističkoj zajednici grada Vinkovaca osobno, mailom: info@tz-vinkovci.hr ili poštom od dana objave na web stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca do najkasnije 28. kolovoza 2017. godine na adresu:
 
TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VINKOVACA
Trg bana Josipa Šokčevića 4
32 100 Vinkovci
Izbor volontera
 
 
VII. INFORMACIJE
 
 Turistička zajednica grada Vinkovaca kao neprofitna organizacija nije u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će prema Zakonu o volontiranju, Turistička zajednica grada Vinkovaca potpisati Ugovor o volontiranju s volonterima te im izdati potvrdu o volontiranju.
 
Vrijeme volontiranja je od 1. rujna do 20. rujna 2017. godine. Sa prijavljenim volonterima obavit će se razgovor do 31. kolovoza 2017., dogovorit ćemo vrijeme volontiranja, dnevni/tjedni raspored volontiranja, kao i ostale potrebne detalje. 
 
Tražimo nasmijane mlade ljude koji žele napraviti korak više i biti dio našega tima! Obećavamo dobru zabavu i druženje, stjecanje novih vještina i ostvarivanje novih kontakta u Hrvatskoj i inozemstvu te upoznavanje divnih ljudi i grada Vinkovaca.
 
Veselimo se druženju s Vama!
 
 
                                                                                      Martina Matković, dipl. oec.
                                                                                      direktorica TU, TZ grada Vinkovaca
Povratak na listu