Instagram
   
Aktualnosti
  

Javni poziv volonterima na VII. Rimskim danima

08.04.2019 - 31.05.2019

TZ grada Vinkovaca poziva sve zainteresirane punoljetne osoba da volontiraju na VII. Rimskim danima. Volontiranje je i omogućeno maloljetnim osobama (16 - 18 godina) uz pisanu suglasnost roditelja.

                                                                   JAVNI POZIV VOLONTERIMA
                                                                          na VII. Rimskim danima
 
I. UVODNE NAPOMENE
Turistička zajednica grada Vinkovaca kao neprofitna organizacija objavljuje Javni poziv sukladno zakonskim odredbama i Zakonu o volontiranju. Predmet Javnog poziva je izbor volontera koji će sudjelovati u provedbi programa manifestacije i popratnih sadržaja (logističkim zadacima) na „VII. Rimskim danima“ koji se održavaju od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. godine na parkiralištu hotela Slavonija. 
 
II. KORISNICI 
Poziv se odnosi na sve zainteresirane punoljetne osobe koje žele pomoći u provedbi programa manifestacije. Sudjelovanje je omogućeno i maloljetnim osobama (16-18 godina) uz potpisanu suglasnost roditelja.
 
III. PROCES PRIJAVE I POTREBNA DOKUMENTACIJA
             Proces prijave obuhvaća:
1. kratko motivacijsko pismo ( Zašto želiš biti dio našega tima? Imaš li prethodno iskustvo u volontiranju?) – max. 1 stranica
2. životopis.
 
IV. ROKOVI
Javni poziv je od dana objave na službenoj web stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se Turističkoj zajednici grada Vinkovaca osobno, mailom: info@tz-vinkovci.hr ili poštom najkasnije do 13. svibnja 2019. godine na adresu:
 
                                   TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VINKOVACA
                                                  Trg bana Josipa Šokčevića 4
                                                             32 100 Vinkovci
                                                              Izbor volontera
 
VII. INFORMACIJE
  Turistička zajednica grada Vinkovaca kao neprofitna organizacija nije u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će volonterima biti osiguran topli obrok i piće za vrijeme trajanja događaja. Isto tako, prema Zakonu o volontiranju, Turistička zajednica grada Vinkovaca će potpisati Ugovor o volontiranju s volonterima te im izdati potvrdu o volontiranju.
 
 
 
Obećavamo Vam dobru zabavu i druženje, stjecanje novih vještina i ostvarivanje novih kontakta u Hrvatskoj i inozemstvu te upoznavanje divnih ljudi i povijesti grada Vinkovaca.
 
Veselimo se druženju s Vama!
 
 
Turistička zajednica grada Vinkovaca
Povratak na listu