Instagram
   
Aktualnosti
  

Javni poziv za volontere na "VI. Rimskim danima"

07.03.2018 - 15.04.2018

Turistička zajednica grada Vinkovaca organizira "VI. Rimske dane" od 26. svibnja do 2. lipnja 2018. godine te poziva sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju u realizaciji manifestacije.

 
                                             JAVNI POZIV VOLONTERIMA
                                                  na VI. Rimskim danima
 
 
 
I. UVODNE NAPOMENE
 
Turistička zajednica grada Vinkovaca kao neprofitna organizacija objavljuje Javni poziv sukladno zakonskim odredbama i Zakonu o volontiranju. Predmet Javnog poziva je izbor volontera koji će sudjelovati u provedbi programa manifestacije i popratnih sadržaja (logističkim zadacima) na „VI. Rimskim danima“ koji se održavaju od 26. svibnja do 2. lipnja 2018. godine na pješačkoj zoni. 
 
II. KORISNICI 
 
Poziv se odnosi na sve zainteresirane punoljetne osobe koje žele pomoći u provedbi programa manifestacije. Sudjelovanje je omogućeno i maloljetnim osobama (15-18 godina) uz potpisanu suglasnost roditelja.
 
III. PROCES PRIJAVE I POTREBNA DOKUMENTACIJA
 
             Proces prijave obuhvaća:
 
1. kratko motivacijsko pismo ( Zašto želiš biti dio našega tima? Imaš li prethodno iskustvo u volontiranju?) – max. 1 stranica
2. životopis.
             
 
IV. ROKOVI
 
Javni poziv je od dana objave na službenoj web stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se Turističkoj zajednici grada Vinkovaca osobno, mailom: info@tz-vinkovci.hr ili poštom najkasnije do 15. travnja 2018. godine na adresu:
 
                       TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VINKOVACA
                                   Trg bana Josipa Šokčevića 4
                                               32 100 Vinkovci
                                                Izbor volontera
 
VII. INFORMACIJE
 
  Turistička zajednica grada Vinkovaca kao neprofitna organizacija nije u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će volonterima biti osiguran topli obrok i piće za vrijeme trajanja događaja. Isto tako, prema Zakonu o volontiranju, Turistička zajednica grada Vinkovaca će potpisati Ugovor o volontiranju s volonterima te im izdati potvrdu o volontiranju.
 
 
Obećavamo Vam dobru zabavu i druženje, stjecanje novih vještina i ostvarivanje novih kontakta u Hrvatskoj i inozemstvu te upoznavanje divnih ljudi i povijesti grada Vinkovaca.
 
Veselimo se druženju s Vama!
 
 
                                                                    Turistička zajednica grada Vinkovaca
Povratak na listu