Instagram
   
Aktualnosti
  

Konferencija za medije

20.11.2017 - 29.12.2017
Na danas održanoj konferenciji za medije direktorica TZ grada Vinkovaca Martina Matković osvrnula se na projekt Brendiranje Vinkovaca kao turistički poželjne destinacije čija je izrada u tijeku te naglasila kako će u sklopu projekta biti održane još dvije radionice na kojima će predstavnici turističkog sektora imati priliku dati svoja viđenja o projektu. Podsjećamo da su projekt podržali HTZ i Grad Vinkovci koji i osiguravaju potrebna sredstva.
 
Još jedan projekt kojega će TZ grada Vinkovaca realizirati uz potporu HTZ-e je edukacija svih turističkih djelatnika koji su uključeni u izravan kontakt s gostom, a kojega ćemo realizirati sa Gradskim muzejom Vinkovci. Ovom prilikom pozivaju se svi koji rade s posjetiteljima (konobari, recepcionari, taksisti i dr.) da se prijave na edukaciju koja se održava u Gradskom muzeju Vinkovci 28. i 29. studenoga 2017. godine. Prijavnica i program mogu se pronaći na stranicama TZ grada Vinkovaca, a zainteresirani se mogu i osobno javiti u turistički ured gdje mogu popuniti prijavnicu.
 
U sklopu ovogodišnjeg Adventa koji je svake godine bogatiji sadržajem i kvalitetom programa, TZ grada Vinkovaca ove godine nastavlja sa edukativnim programima te je za sve sugrađane ali i posjetitelje osmislila vođenja gradom u suradnji sa turističkim vodičima. Stoga pozivamo sve građane da se u što većem broju odazovu i prošeću Vinkovcima 4., 9., 15. i/ili 17. prosinca. Polasci su s parkirališta preko puta „Termi“ 4. u 18:00 sati i 9. prosinca u 10: 00 sati, a 15. se u 18:00 sati polazi sa pješačke zone (od spomenika Ljevaču bakra) te sa istoga mjesta 17. prosinca u 10:00 sati kada sve pozivamo da ponesu fotoaparate ili mobitele jer je riječ o foto turi. Garantiramo da ćete Vinkovce gledati drugim očima, naučiti nešto novo i još više voljeti svoj grad!
UHPA i časopis Way to Croatia svake godine u nekoliko kategorija dodjeljuju nagrade „Simply the best“. TZ grada Vinkovaca kandidirala je i ove godine u nekoliko kategorija različite objekte, manifestacije ali i osobe zaslužne za razvoj turizma u gradu, a  nagradu u kategoriji „Izletišta“ dobio je Lovački dom Kunjevci za kreativno uređenje smještajnih jedinica, kvalitetu ponude lokalnih tradicijskih jela (posebno jela spravljenih od mesa divljači) te atraktivnu ponudu dodatnih turističkih sadržaja poput streličarstva, vožnje eko - -mobilima, nogometnog igrališta te lovačkog parkura i sl. 
Ponosni smo što je takva nagrada došla u ruke objektu koji radi na poboljšanju svoje ponude i u turističkom smislu i time predstavljaju izvrsne i drage suradnike na raznim projektima TZ grada Vinkovaca.
 
Povratak na listu