Instagram
   
Aktualnosti
  

Poziv za sudjelovanje u popratnom programu VII. Rimskih dana

05.04.2019 - 31.05.2019

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane fizičke i pravne osobe koje se žele uključiti u manifestaciju Rimski dani i biti dio popratnoga programa da nam se jave na mail info@tz-vinkovci.hr 

U mailu je potrebno navesti mjesto i vrijeme održavanja programa, a poželjno je naznačiti kojoj je dobnoj skupini program namijenjen te naplaćuje li se ulaznica/karta i sl. 
Rimski dani započinju Rimskom noći vina 24. svibnja te uz popratne programe traju do 2. lipnja 2019. godine. U obzir ne dolaze prijave za sudjelovanje na rimskom sajmu, odnosno oni sadržaji koji podrazumijevaju korištenje javne površine na kojoj će se organizirati manifestacije jer će za taj dio biti raspisan Javni poziv. Također, sadržaji koji ulaze u popratni program trebaju biti tematski povezani sa manifestacijom, dakle Rimom i vremenom antike.
U slučaju dodatnih pitanja molimo da se obratite na gore navedeni mail ili na telefon broj: 032/334-653. Rok za prijavu je 15. travnja 2019. godine. Naknadne prijave, nažalost, nećemo moći uvrstiti u program.
 
 
Povratak na listu