Instagram
   
Aktualnosti
  

Radionice: "Kulturni, kreativni i foto turizam u funkciji razvoja destinacija i DMK - izazovi i prilike"

31.10.2016 - 01.12.2016

U okviru edukacije sudionici će se baviti pitanjima novih korisnika a time i novih razvojnih mogućnosti foto turizma, kulturnog i kreativnog turizma za potrebe destinacija i specijalističkih destinacijskih proizvoda, odnosno DMK.

Naglasak će biti na jedinstvenosti i diferencijaciji destinacijskog potencijala i novih proizvoda kojima se ističe vidljivost ponude pojedinih područja, gradova i regija prema ciljanim korisničkim nišama.

Potencijal razvoja istaknut će se s posebnim osvrtom na EDEN - Europske destinacije izvrsnosti, ali i s naglaskom na specifične ciljane grupe turističkih korisnika:

- Korisnika iz svih niša kulturnog turizma s posebnim naglaskom na mlade i seniore,

- Turista posebice usmjerenih na kreativni turizam i fotografiju.

Radionica je otvorena sudionicima u:

• turističkom sektoru, turističkim zajednicama, malim i mikro poduzećima, turističkim agencijama i DMK, hotelima, smještajnim objektima, vodičima, fotografima i sl predstavnicima organizacija, institucija i asocijacija ukupnog destinacijskog okružja

• građanima, studentima te svim zainteresiranima za razvoj inovativnih proizvoda športskog, kulturnog, kreativnog i socijalnog turizma, s naglaskom na tematske proizvode. Usmjerena je na razmjenu znanja i iskustava u cilju podizanja kvalitete ljudskih potencijala za inovativne proizvode.

Suorganizatori: Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije UNPAH - Udruga nezavisnih putničkih agenata Hrvatske.

Okvirni program možete vidjeti ovdje.

Više o kulturnom, sportskom i socijalnom turizmu možete vidjeti ovdje.

Povratak na listu