Instagram
   
Aktualnosti
  

Stručni skup: "Klimatske promjene i tranzicije u energetici, poljoprivredi, šumarstvu, turizmu i javnom zdravstvu Istočne Slavonije"

14.01.2019 - 31.01.2019

Uskoro nam se bliži 23. Sajam zdravlja u Vinkovcima koji se održava od 12. do 14. travnja 2018. godine. U sklopu Sajma zdravlja se organizira i nekoliko stručnih skupova tijekom godine. 

Pozivamo Vas na niz programskih aktivnosti pod nazivom: Klimatske promjene i tranzicije uenergetici, poljoprivredi, šumarstvu, turizmu i javnom zdravstvu Istočne Slavonije, koje će se održati u Vinkovcima, 17. i 18. 01. 2019. godine.
 
Programske aktivnosti održavaju se u okviru projekta Udruge Eko Kvarner: Kako efikasno odgovoriti na izazove već započetih klimatskih promjena? Naglasak predmetnih aktivnosti i projekta je na neizbježnosti energetske tranzicije i sasvim izvjesne posljedice izazvane klimatskim promjenama u poljoprivredi, šumarstvu, turizmu te javnom zdravstvu u Istočnoj Slavoniji.
 
Stručni skup organiziraju: Grad Vinkovci, Udruga Eko Kvarner, i Projekt Zdravi grad Vinkovci uz sudjelovanje HEP ODS d.o.o. Vinkovci, UŠP Vinkovci – Hrvatske šume d.o.o., Poljoprivredne išumarske škole Vinkovci, Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije, Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, Agencije za razvoj i investicije Grada Vinkovaca VIA, Tehnološkog parka Vinkovci, Eko sustav, d.o.o. Vukovar, Turističke zajednice Grada Vinkovaca, te Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci.
Programske aktivnosti ujedno su uvod u 23. Sajam zdravlja, koji će se održati u Vinkovcima od 12.-14. travnja 2019. godine.
 
Ulaz besplatan! Info i prijava na: www.zdravi-grad.vinkovci.hr
 
Veselimo se vašem dolasku i sudjelovanju!
Povratak na listu