Instagram
   
Aktualnosti
  

Svjetski dan turizma - 27. rujna 2018. godine

26.09.2018 - 31.10.2018

S obzirom da je tema ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana turizma „Turizam i digitalna transformacija“, a budući da se TZ grada Vinkovaca odaziva na obilježavanja ovakvoga tipa; i ove godine možemo reći da naše aktivnosti prate navedenu temu.

Naime, TZ grada Vinkovaca je, kao partner, uključena u projekt „Vinkovačke jeseni u virtualnom arhivu“ koji aktivno provodimo cijeli rujan. Svjesni smo da je ovakav način čuvanja podataka vrijedan te da pridonosi većoj vidljivosti manifestacije, ali i same destinacije. Mi smo unijeli gotovo tristo jedinica arhivske građe na temu „Vinkovačkih jeseni“ čiji smo posjednik, a projekt živi i dalje u suradnji sa zajednicom.
Tako smo za sve posjednike vrijedne građe o Vinkovačkim jesenima odlučili otvoriti vrata ureda svakog prvog ponedjeljka u mjesecu od 16:00 do 18:00 sati kada će se u našem uredu prikupljati i obrađivati donesena građa, prikazivati do sada unesena, a nadamo se i otkrivati nepoznanice o lokacijama na kojima su pojedine fotografije napravljene, kao i ljudima na njima. Tema je isključivo manifestacija „Vinkovačke jeseni“.
Pozivamo ovim putem sve zainteresirane da nam se pridruže u turističkom uredu Trg bana Šokčevića 4 već u ponedjeljak 1. listopada u 16:00 sati.
 
Topoteku Vinkovačke jeseni možete pogledati ovdje
Povratak na listu