Instagram
   
Aktualnosti
  

TZ grada Vinkovaca poziva na edukaciju "Od kolijevke pa do groba, najbolje je vinkovačko doba"

08.11.2017 - 30.11.2017

Turistička zajednica grada Vinkovaca na usluzi je svim građanima u pružanju informacija o gradu. No svakako je to zadaća i svih djelatnika u turizmu, a posebno onih koji su u direktnom kontaktu s gostom.

Ovom edukacijom želimo pomoći ugostiteljskim objektima kako bi njihovi djelatnici što bolje prezentirali Vinkovce, a time gostima pružili tražene informacije i time, kao dobar informator, bili dodana vrijednost ugostiteljskog objekta, odnosno tvrtke koju predstavljaju.
Projekt je prijavljen Hrvatskoj turističkoj zajednici koja ga je prepoznala i odobrila sufinanciranje, a kao edukator angažiran je Gradski muzej Vinkovci, odnosno stručno osoblje muzeja.
Edukacija traje dva dana i obuhvaća teorijski i praktični dio, odnosno radni dio koji se sastoji od predavanja i praktični koji podrazumijeva obilazak značajnih lokaliteta. 
Sudjelovati mogu svi recepcionari, konobari, taksisti, turistički vodiči i pratitelji, odnosno svi koji direktno komuniciraju sa gostima, a uz pravilno popunjenu i u roku predanu prijavnicu te pečat tvrtke koja ih šalje.
 
Edukacija traje dva dana, 28. i 29. studenoga 2017. godine, u Gradskom muzeju Vinkovci, Trg bana Josipa Šokčevića 16, Vinkovci.
 
Prijave su do 23. studenog 2017. godine.
 
Prijavnica se nalazi ovdje.
 
Povratak na listu