Instagram
   
Aktualnosti
  

ZABA CUP 2018.

07.04.2018 - 16.04.2018

U Vinkovcima se od 7. do 15. travnja održava jedanaesti po redu Zaba Cup.

Na terenima Teniskog kluba Vinkovci se održava 11. Zaba Cupa 2018 u kategoriji djevojčica i dječaka u dobi do 14 godina, pod pokroviteljstvom Zagrebačke banke. Turnir se igra od 7. do 15. travnja, a do sada se prijavilo više od 200 tenisačica i tenisača. Glavni ždrijeb je na 64, od toga direktno u turnir ulazi 46 igrača, osam s pozivnicom organizatora turnira, plus dvoje sa specijalnom pozivnicom i kroz kvalifikacije će ući ostalih osam. Do sada su prijave došle iz 21 zemlje, a najviše iz Europe i SAD-a.
 
Prva nositeljica turnira je Olga Molchanova iz Ukrajine, 32. igračica na međunarodnoj rang-listi mladih tenisačica. Druga nositeljica je Marijana Majetić iz Hrvatske, kao i sedma nositeljica Leticia Tarocco.
 
Kod dječaka prvi nositelj je Osječanin Matej Dodik, 35. na međunarodnoj rang listi, a drugi nositelj je također naš tenisač Patrik Jurina. Na turniru će nastupiti i nekoliko igrača iz TK Vinkovci, ali će oni morati proći kvalifikacije da bi mogli igrati u glavnom turniru, dok kod djevojčica nema predstavnika domaćina.
Povratak na listu